Praktijk voor hypnose en therapie

Het pad naar rust. Bel 0655 37 61 30

In 1987 kwam een jonge vrouw bij mij. Ergens in de afgelopen jaren kwam ze mij weer tegen via Facebook. Ik ben blij met onderstaand verhaal, dat voor mij ook weer een bewijs is dat veranderingen die ingezet worden blijvend zijn.

 

Na een slechte relatie van 5 jaar waarin ik geestelijk mishandeld ben...was ik een onzeker meisje met een heel slecht zelfbeeld en weinig vertrouwen in mezelf! !! Ik was niet goed genoeg, ik kon niks en ik was niks. ..Dit was de mantra die ik vaak te horen had gekregen en waarin ik was gaan geloven! !

Toen ik een nieuwe liefde leerde kennen, had ik veel bevestiging nodig en was ik erg jaloers. ..bang om hem kwijt te raken, want ik was toch niks! !! Dit was voor ons natuurlijk wel een lastig begin van onze relatie. ..ik had wel in de gaten dat ik het op deze manier wel kapot kon maken. ..Dus besloot ik om hulp te gaan zoeken! !!

Ik kwam bij Tamme Hansma terecht. ..Hypnotherapie...nog nooit gedaan, dus wist niet wat ik kon verwachten! !!

Ik ben 3 of 4 keer bij hem geweest en door Tamme kon ik afscheid nemen van de woorden die ik 5 jaar lang gehoord had. ..ook daarmee veranderde mijn negatieve zijn in een positief bewustzijn! !!! 

Ik ben Tamme nog altijd dankbaar dat door hem mijn leven en andere wending heeft gekregen! !!!


(Kanttekening: Veel mensen denken dat de hypnotherapeut de andere wending geeft. Dat is niet zo, het zou dan niet bestendigen. Als hypnotherapeut begeleid je mensen naar een nieuwe keuze.  Een keuze, die de mensen zelf aangeven. Toch mooi dat het zo is)